5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kabil bu metanet süresi 20 ile 180 zaman arasında değfiilebiliyor. Fakat bu baplar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar salim. Akıbetta kapılar semtıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 emeklevi[değaksiyontir

Bu baplar baş olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın yahut ivedi pozisyon vakalarında binalardaki Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Panik amerikan bar sebebiyle derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde Yangın Kapısı ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Birsonsuz yangın kapısı modelinin zemin aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü yangın kapısı Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page